Konjufca tregon se a do ta përkrah LDK’ja, Zajednicën

Galuk Kunjufca në Debat ka thënë se çështja e Asociacionit është e vdekur që nga vendimi i Gjyktaës Kushtetuese.

Konjufca ka thënë LDK do ta mbajë qëndrimin e vendimit të Gjykatës Kushtetuese

“Mendoj që LDK ka me mbajtë qendrimin që Gjykata Kushtetuese e ka rrëzu Zajednicën. Vendimi është që në 23 pika që Zajednica është kundër frymës tonë kushtetuese ”, ka thënë ai.

Sipas Konjufcës, Zajednica dhe shkëmbi i territoreve prekin në kurrizë shtetësin e Kosovës

“Unë mëndoj që e prekin në kurrizë shtetësinë e Kosovës dhe se ky projekt ka vdekur në vitin 2015”, u shpreh ai duke i ikur një përgjigje të plotë për qëndrimin e VV’së ndaj kësaj çështje.

SHPËRNDAJE