Kriminelet më të bukura të historisë njerëzore

Një profil Instagrami ka grumbulluar foto të atyre që i konsideron kriminelet më të bukura në qarkullim.

Shumica e vajzave që do të shikoni në fotot e mëposhtme janë arrestuar për drejtim mjeti në gjendje të dehur dhe vjedhje, por ka edhe nga ato që janë arrestuar për krime të rënda.

Edhe pse përballë policisë, këto bukuroshe pozojnë duke qeshur dhe me flokët e rregulluara.

SHPËRNDAJE