Kryekuvendari Veseli pranon letër nga Albright, çfarë shkruan në të?

Kryetarti i Kuvendit të Kosovës, Kadri Veseli ka pranuar sot një letë nga ish Sekretarja Amerikane e Shtetit, Madeleine Albright.

Veseli përmes një postimi në facebook ka thënë se vendi ynë është krenar me aleancën e përhershme me Shtetet e Bashkuara të Amerikës dhe me miqtë anembanë botës, që i qëndrojnë gjithmonë pranë.

Ja postimi i tij në Facebook:

Pranova sot një letër nga ish Sekretarja Amerikane e Shtetit, mikja e madhe e Kosovës, Madeleine Albright, përmes të cilës konfirmon edhe një herë mbështetjen e parezervë për popullin e Kosovës. Vendi ynë është krenar me aleancën e përhershme me Shtetet e Bashkuara të Amerikës dhe me miqtë anembanë botës, që i qëndrojnë gjithmonë pranë.

SHPËRNDAJE