Kryetari Bekim Jashari, mori pjesë në festivalin Mbarëkombëtar “I këndojmë Lirisë” kushtuar heroit Mujë Krasniqi

Kryetari i Skenderajt, Bekim Jashari ka marrë pjesë në edicionin e 18-të të Festivalit Folklorik Mbarëkombëtar “I këndojmë lirisë” në fashatin Çabiq, kushtuar heroit Mujë Krasniqi.

Kryetari Jashari theksoi që vepra dhe sakrifica e heroit Mujë Krasniqi dhe gjithë atyre që sakrifikuan për liri dhe Pavarësi, janë motiv për ne se si duhet dashur dhe punuar për vendin tonë.

Lavdi heroit Mujë Krasniqi

Lavdi gjithë heronjve, dëshmorëve dhe martirëve që ranë për çlirimin e vendit.

SHPËRNDAJE