Kujdes gjatë dimrit, kësaj gruaje i bie akulli në kokë dhe e lë në vend

Me ditët e acarta të dimrit, vijnë edhe rreziqet e shumta nga bora, ngricat, balta etj. Prandaj, kushtoni shumë kujdes nga ecni këto ditë.

Një grua nuk do ta mendonte kurrë se kjo ditë do të ishte e fundit në jetën e asaj, dhe se vdekja do t’i vinte nga se priste.

Ajo parkoi veturën dhe po ecte drejt shtëpisë së saj, kur papritur ndodhi tragjedia. Asaj i bie një copë akulli gjigante në kokë, duke e lënë të shtrirë në tokë.

Kalimtarët e frikësuar nga ngjarja, fillojnë të vrapojnë, derisa njëri kap telefonin për të kërkuar ndihmë.

Shikoni momentin e tmerrshëm  dhe mësoni nga të ecni. /Indeksonline/

SHPËRNDAJE