Kur dasma shkon keq, do të qeshni me lotë (VIDEO)

E kush nuk do që dita e martesës të jetë dita më e lumtur e jetës?

Jemi mësuar që në dasmë gjithçka të jetë në mënyrë perfekte e planifikuar, mirëpo ja që çdo herë ndodhin disa gjëra të vogla të cilat e bëjnë më gazmore dasmën tuaj, apo edhe e prishin atë, varet nga këndvështrimi juaj.

Derisa thoni deklaratën tuaj publike, për të pranuar martesën me njeriun e jetës suaj, mund të ndodhë që t’ju pengojë një mizë. Dhe pikërisht para se të thoni po, t’ia përplasni shuplakë fytyrës së bashkëshortit tuaj të ardhshëm.

Qesharake apo jo?

Gjëra të tilla, të pazakonshme, mirëpo që mbesin përgjithmonë pjesë e kujtimeve tuaja më të mira, janë përmbledhje e videos të cilën ju ftojmë ta ndiqni.

 

SHPËRNDAJE