Kur mësuesja shkon kështu në klasë, ky është reagimi i nxënësve (VIDEO)

Nji kamera e msheftë asht realizue në nji klasë, ku nji “mësuese” ka shkue pa të mbrendshme dhe me nji fustan të kuq me rrjetë, që i nxjerr në pah gjithçka, ka fillue me dhanë mësim.

Ajo ngrihet me shkrue në dërrasën e zezë, ndërsa reagimi i studentëve asht i papamë.
Krejt shikojnë nga njani-tjetri dhe buzëqeshin, por “mësuesja” kallxohet aq moskokçamëse sa vazhdon me spjegue mësimin.

Në fund e mësuen se ishte nji lojë, por në fakt, nuk duket keq si mësuese. Apo jo?

 

 

SHPËRNDAJE