Kurti me dy ministra i shkon në vizitë bordit të ndërmarrjes “Trepça”

Kryeministri në detyrë, Albin Kurti i shoqëruar nga ministrja për Ekonomisë Rozeta Hajdari dhe ministri në detyrë i Financave dhe Transfereve Besnik Bislimi janë takuar me bordin e ndërmarrjes “Trepça”, raporton Ekonomia Online.

Pas këtij takimi që ishte mbyllur për medie, Kurti do të mbajë konferencë.