Kush humbi e kush fitoi nga taksa?

Biznesmenët dhe konsumatorët u ankuan sot për vendosjen e taksës 100 për qind ndaj produkteve të Serbisë dhe Bosnjes e Hercegovinës.

Në një debat në Çagllavicë u tha se të gjithë po humbin nga kjo tarifë e cila nuk do ta sjellë njohjen nga Serbia.

Por, është dikush që po vlerëson se taksa i bëri mirë ekonomisë vendore.