Kush kaloi e kush jo, lista e kandidatëve në garë për QSU/FSK

Ministria e Mbrojtjes njofton kandidatët në garë për QSU/FSK dhe akademitë tjera gjegjëse, se bazuar në vendimin e Bordit Përzgjedhës kandidatët të cilët kanë arritur 60% në IQ, 60% në Njohuri të Përgjithshme e më lartë, si dhe kandidatët në garë për QSU të cilët kanë arritur 70% e më lartë në ALCPT do të ftohen për testimet e radhës.

Kjo është lista e kandidatëve të cilët kalojnë dhe të cilët nuk kalojnë për testimet e radhës.

  • ETIKETIMET
  • 1
SHPËRNDAJE