Kuvendi sot shqyrton gjendjen në Telekomin e Kosovës

Kuvendi i Kosovës sot vazhdon seancën planare.

Një ndër pikat e rendit të ditës së kësaj seance është edhe shqyrtimi i kërkesave të Komisionit Hetimor Parlamentar në lidhje me gjendjen në PTK dhe Vala, për zgjatjen e mandatit dhe për emërimin e zëvendskryesuesit të këtij Komisioni Hetimor.