Ky është fruti çudibërës që i jep energji femrave dhe i çmend në krevat

krevat

Një studim i fundit tregon se duke konsumuar një mollë, grave dhe vajzave u rritet dëshira seksuale.

Por jo vetëm kaq. Ky frut ndihmon edhe në arritjen e orgazmës. Pjesë e studimit janë bërë 731 gra nga mosha 18 deri në 34 vjeç.

Nga ky kërkim ka rezultuar se femrat që konsumonin më shumë mollë kishin marrëdhënie intime më të mira me partnerët e tyre.

Sipas studiuesve kjo gjë shpjegohet me faktin se molla përmban  phloridzin flavonoide të cilat kanë aftësinë të rrisin hormonet femërore.

SHPËRNDAJE