Ky është kryetari i përbashkët i Kadri Veselit dhe Lulzim Bashës (Video)

Mysafirët i radhës n’Kosovës Show ishte kryetari i Mitrovicës, i cili ka thënë se është kryetar i Kadri Veselit, pasi që lideri i PDK-së është banor i Mitrovicës.

I pari i Mitrovicës ka zbuluar edhe diçka të pa njohur, pasi që ka treguar se është edhe kryetar i liderit të Partisë Demokratike të Shqipërisë, Lulzim Bashës, sepse ai është qytetar nderi i Mitrovicës, shkruan Veriu.info.

Ndiqeni intervistën në minutën 40:30 …

SHPËRNDAJE