Ky është polici hero që e duan të gjithë, ja çfarë bënë ai për banorët (Video)

Ky polic është bërë i njohur jo vetëm në qarkun e zonës së tij ku vepron por është bërë virale në mbarë vendin për mënyrën e krijimit të lidhjes së tij me banorët.

Kërcimi i tij ka tërhequr shumë vendas të cilët nuk kanë hezituar që ta shoqëronin atë në kërcim.

Michael Ampthor oficer në Chattanooga, thotë se një nga vallet që ai praktikon është bërë mjaft e pëlqyeshme për banorët e këtij vendi.(Shtyp mbi pamjen e mëposhtme dhe shikoje ⤵)

Ky veprim i tij po vlerësohet tej mase për rindërtimin e marredhenieve mes policëve dhe komunitetit,  pas një kohë mjaft të vështir që e kanë përcjell SHBA-në me incidente mes policisë dhe njerëzve me ngjyrë.

Shikoni videon:

SHPËRNDAJE