Ky është shoku më i mirë i Norës, ai sot ka ditëlindjen

Dizejnatori Valdrin Sahiti shihet se mban një raport të mirë me shumë nga yjet e estradës dhe kjo vjen nga puna që ai bën, të gjithë nga yjet e show bizit pothuajse vishën nga dizajnet e tij, shkruan Kosovarja.

Mbetet një bashkëpunim i ngushtë i këngëtares dhe dizjenatorit, nëpër shumë koncerte apo edhe video klipe janë të shumta dizajnët e tij që mban këngëtarja.

Valdirini javë më parë ishte i pranishëm në media më rastin e martesës që e realizoj me njerëz të paktë dhe larg Kosovës, e urimet ishin të pa numerta. Por edhe sot ai ka një ditë shumë të bukur e që nuk ka dyshim se do jetë i vërshyer nga urimet.

E njëra ndër to që nuk e ka harruar është Nora. Nëpërmjet këtij postimi i uron ditëlindjen dhe e quan shokun më të mirë. /Kosovarja/