Ky është ylli i Leartës, po kalon çaste të lumtura me të

Learta e lumtur pranë këtij personi.

Është nga personazhet më të përmendura dhe më komentuara.

Është kjo reja e këngëtares më të mirënjohur Shyhrete Behlulit, Learta, e cila qysh nga paraqitja e saj e parë rrëmbeu zemrat e publikut, shkruan Kosovarja.

Learta po lë gjurmë ngado që po shkon, me paraqitjet që po prezantohet tek adhuruesit e saj.

Duke e ditur se çfarë do publiku, Learta ia ka arritur të krijojë përshtypjen më të mirë tek ata dhe të kërkohet gjithandej.

Tashmë për të dijmë gjithçka, dhe po ashtu e kemi kuptuar se personi më i dashur është djali i saj Matini.

Duke qenë kështu ajo kur është pranë tij nuk iu reziston dot fotografive, ku edhe sot erdhi me një të tillë e që mbishkrimi i saj ishte ky:

“Mirëmëngjesi nga unë, dhe ylli im”.

SHPËRNDAJE