Letra emocionuese e pacientit për mjekët kosovarë në Klinikën e Onkologjisë

Një pacientë i ka dërguar një letër emocionuese, stafit të mjekëve në Klinikën e Onkologjisë në Prishtinë.

Në këtë letër të shkruar me vargje, pacienti falenderon mjekët për punën e tyre.

Atë e ka publikuar mjeku, Ekrem Hyseni, i cili është edhe deputet i Lidhjes Demokratike të Kosovës.

Letra e plotë:

Kur vlerësohet puna.

Shërim të shpejtë për pacientin duke e falenderuar nga zemra për vlerësimin dhe mirënjohjen, kurse për stafin e klinikës së onkologjisë me një BRAVO të madhe për punën e tyre!!

P.S. Kjo letër është publike prandaj është postuar me emer të pacientit.

SHPËRNDAJE