Liberta Spahiu ‘probleme’ me sehiret (Pamje)

E bukur e me linja joshëse, çdo paraqitje e Liberta Spahiut merr vëmendje.

Dhe me sa është kuptuar deri më tani, për këto hire bukurie, Liberta është e vetëdijshme, aq sa me raste po del ta kap ‘frika’ nga të ashtuquajturat ‘sehire’ apo magji të zeza.

Ani pse në fotografitë e postuara, nënkuptohet ironia e përdorur, për dikë fjalët e Libertës mund të tingëllojnë shumë reale.(Shtyp mbi pamjen e mëposhtme dhe shikoje ⤵)

Moderatorja, thuajse në secilin postim në Instagram, i është bërë shprehi të lë ndonjë përshkrim ‘përqeshës’ ose me prapavijë që me raste edhe nuk kuptohet ku ka dashur të dal.

Gjithsesi imazhet e fundit, duken më të qartësuara, pa harruar edhe vetë pamjen e modertaores, që është gjithmonë e më joshëse.

“Jo jo qysh t’osht e shkrume bahet (pavarësisht sehireve)” ka shkruar me sarkazmë Liberta Spahiu.