Lirohet shumë nafta në Kosovë, çmimi i ri gëzon vozitësit e veturave

Është liruar dukshëm çmimi i naftës në tregjet botërore. Edhe pse në tregjet ndërkombëtare çmimet e naftës kanë shënuar rënie, prej më pak se 40 dollarë për fuçi, e këto çmime në Kosovë, nuk lëvizin.

Çdo herë tregtarët e naftës çmimet e naftës i rrisin me shumë lehtësi, derisa e ulin me shumë vështirësi, shkruan Gazeta NewBorn.

Aktualisht një litër naftë shitet prej 0.85 deri në 0.98 euro kurse një litër benzinë prej 1 deri në 1.02 euro.(Kliko mbi reklamë dhe shiko pamjen e plotë ⤵⤵⤵).

SHPËRNDAJE