Lista e plotë e kandidatëve më të votuar për deputetë të PDK-së, në Shtime

Në listën e plotë të votave të kandidatëve për deputetë nga radhët e Partisë Demokratike të Kosovës marrin pjesë emra të njohur.

Njësoj ikur në komunën e Skënderaj, kryetari i PDK-së, Kadri Veseli po i prin listës së kandidatëve me më së shumti vota, me 3232 sosh.

I dyti i kësaj liste është artistja Eliza Hoxha, me 166 vota.

Pason Enver Hoxhaj me 137 vota dhe Valon Murati me 105 vota.

Gjeni listën e plotë më poshtë:

SHPËRNDAJE