Lista e plotë e votave të kandidatëve të PDK-së në Podujevë

Nga Partia Demokratike e Kosovës në Poujevë më së shumti vota padyshim se mori lideri, Kadri Veseli.

Veseli arriti që të grumbullojë 5 mijë e 503 vota, kurse pas tij radhitet Floretë Zejnullahu me 4 mijë e 137 vota.

Kandidati Fahri Osmani mori 3 mijë e 603 vota, Rrustem Mustafa 3 mijë e 190, Naim Fetahu 2 mijë e 501 vota.

Listës me më së shumti vota në këtë komunë i prin edhe Ismet Abduhallhu me 2 mijë e 501 vota, Shqiptar Demaçi 763 dhe Uran Ismaili me 624 vota.

Duhet përkujtuar që në Podujevë partia me më së shumti vota ishte LDK-ja, duke u pasur kështu nga VV dhe PDK.

Lista e plotë e votave të kanidatëve të PDK-së në Podujevë: