Loles kështu i pëlqen ta thërrasë Dauti

Kështu i pëlqen Loles ta thërrasë Dauti.

Lola është bashkëshortja e deputetit nga radhët e AAK-së, Daut Haradinaj, e cila është bërë mjaft e dashur për publikun.

Lola dhe Dauti janë një prej çifteve më simpatike q ë marrin çdo herë vëmendje, shkruan Kosovarja.
Bashkëshortja e Dautit çdo herë ka treguar se është një fem ër e bukur dhe me plot stil, gjë të cilën e ka dëshmuar shpesh me postimet e saja.

Ani pse është nënë e dy fëmijëve, linjat e saj trupore nuk e thonë të njëjtën gj ë. Ajo lirisht mund të llogaritet edhe si një modele.

E kur përmendim lidhjen e saj me Dautin, duhet të kemi parasysh se si çdo çifti tjetër edhe Lola dhe Dauti kanë preferencat e tyre në lidhje.

Së fundi, Lola në imazhin ku po duket për fantazi ka hedhur një mbishkrim mjaft interesant:

“Mua më pëlqen kur më thërret ti mua ‘zonjushë’, ka shkruar ajo.

Me gjasë këtë preferencë ia dedikon bashkëshortit të saj, pasi që jo rrallë herë kemi parë që Dauti është një mashkull mjaft romantik.