Markoviq komenton “përplasjen” Thaçi-Vuçiq në Mynih: Kosova dhe presidenti i saj mbeten pa…

Presidenti i Serbisë së Bashkuar, Dragan Markoviq – Palma, tha se presidenti i Kosovës, Hasim Thaçi ka mbetur pa argumente dhe avokatë.

Ndërkohë që sipas tij, heshtja e përfaqësuesve të bashkësisë ndërkombëtare mund të interpretohet duke shmangur pikëpamjet e presidentit serb Aleksandar Vuçiq.

Markoviq vlerëson se diskutimi i djeshëm në panelin në Forumin e Sigurisë së Mynihut tregoi gjithçka në fillim të diskutimit të Vuçiqit dhe Thaçit.

SHPËRNDAJE