Maturantja nga Mitrovica veshur në të kuqe çmend të gjithë me dukjen e saj

Tashmë kemi hyrë në muajin kur shumë nxënës nëpër të gjithë Kosovën festojnë maturën, një ngjarje që shënon fundin e shkollës së mesme.

Një ngjarje e till është shënuar edhe nga Gjimnazi i Mitrovicës “Frang Bardhi”, ku ka rënë në sy një ekstravagancë e jashtëzakonshme e nxënësve në shënimin e kësaj nate të rëndësishme për ta.

E veshur në të kuqe dhe me një pamje tejet hot në këtë natë u duk për mrekulli maturantja Elvira Binaku nga Mitrovica.

Pamja e saj ka mahnitur të gjithë, një kombinim perfekt i së kuqes më një bukuri të rrallë dhe trupin tejet atraktiv me përmasa që shumëkush do t’i ëndërronte.

Kujt do t’i shkonte më shumë se sa Elvirës teksti i këngës ‘ngjyrja e kuqe shumë i ngjan…”

Iu sjellim më poshtë dukjen e saj që mahniti të gjithë:

SHPËRNDAJE