Mblidhet qeveria

Qeveria e Kosovës sot nga ora 14:00 do të mbajë mbledhjen e rregullt, nën drejtim të kryeministrit Ramush Haradinaj.

Përderisa, para mbledhjes së Qeverisë, Haradinaj do të jetë pjesë në konferencën politike të ftuar nga ambasada gjermane, me titull “Demokracia më e re e Evropës: Pavarësia, Pluralismi, Integrimi“.

Haradinaj po ashtu nga ora 09:00 do të marrë pjesë në hapjen e konferencës së pestë vjetore të Asociacionit ndërkombëtar të komisionerëve të gjuhëve.(Shtyp mbi linkun e mëposhtëm dhe shiko pamjen e plotë)

SHPËRNDAJE