Mbyllet i katërti, ky boksier po udhëheq

Ka përfunduar raundi i katërt.

Në këtë raund rezultati ishte thuajse i barabartë, edhe pse britanezi ishte më kërkues.

Anthonu Joshua ishte diçka më i mirë në në të katërtin, pasi dha disa goditje të forta dhe që vlerësohen me shumë pikë.

Ne do t’iu raportojmë për ç’do ndryshim rezultati.

Qëndroni me ne për t’a përcjellur raundin vijues, ku shpresojmë të jetë spektakël në vete./GazetaBlic/

SHPËRNDAJE