Me vetura civile dhe luksoze, Policia e Kosovës po patrullon në Autostradën “Arbën Xhaferi”

Tani më në autostradën “Arbën Xhaferi” mund të shihni patrulla të policisë me automjete të fuqishme.

Organet e rendit dhe ligjit po i përdorin këto makina për të ndaluar shkelësit e ligjit në autostradë.

Pjestarët e këtij njësiti kanë bërë të ditur se ka pasur raste kur kanë ndaluar vetura ë kanë qenë duke ecur deri në 300 kilometra në orë.

Krejt kjo është bërë që të ndalohen shkelësit më të mëdhenj të rregullave të trafikut.

SHPËRNDAJE