Melindës nuk ia mbulon fundi i shkurtër vithet e mëdha

Reperja nga Mitrovica, ka kohë që përmendet mjaftë në mediet rozë kjo natyrshëm për shkak të profesionit të saj, po që nuk anashkalohen edhe provokimet që i bën në rrjetet sociale duke u ekspozuar e tëra me një trup bombastik.

Me anë të palestrës ajo ka arritur të perfeksionohet aq shumë saqë gjithmonë na mahnit me linjat trupore,

Duke u kujdesur që gjithmonë të marr vëmendje të madhe, kësaj radhe vendosi të reklamohet me një fund të shkurtër, i cili menxi po ia mbulon vithet gjigante që i posedon.

Unike dhe mjaftë joshëse është kjo, duke marrë pëlqime e komente të shumta në llogarinë e saj.