Mërgimtarët kthehen në këtë fshat të Mitrovicës, ja të cilit fis janë (VIDEO)

Disa mërgimtarë të farefisit Voca nga Maxhera e Mitrovicës, që jo pak prej tyre jetojnë edhe në Gjermani, bashkë edhe me kushërinjtë e tyre në Kosovë, u mblodhën sot në vendlindje dhe festuan me këngë e valle.

Tubimi i tyre tashmë është bërë tradicional, njofton Klan Kosova.

Aktualisht në këtë fshat jetojnë fare pak banorë, pasi disa janë shpërngulur në Mitrovicë e disa të tjerë jashtë vendit.

SHPËRNDAJE