Merreni guximin dhe shikojeni këtë video

Këtu do të gjeni disa nga aventurat, të tjera nga disa të rinj të cilët po ngjiten në një lartësi mbi 100 metra.

Megjithatë disa prej jush duhet të keni zemër të fortë që të përballoni diçka të tillë, e patjetër edhe të shikoni këtë video deri në fund.

Vendi i saktë se ku është bërë kjo video, ende nuk dihet megjithatë, sipas personazheve duket se janë diku në Rusi.

Këto janë 15 videot më të shikuara të sporteve ekstreme:

SHPËRNDAJE