Mësoni se cilat vende do të mbesin pa rrymë gjatë ditës së nesërme

KEDS-i ka njoftuar se për dy ditët e ardhshme, disa vende do të mbesin pa rrymë për një kohë të caktuar.

KEDS-i ka njoftuar se për shkak të punimeve në rrjet dhe punimeve të domosdoshme për sigurinë e sistemit, gjatë dy ditëve të ardhshme disa vende do të mbesin pa rrymë.

Njoftime nga KEDS për punimet në rrjet

Punime të domosdoshme për sigurinë e sistemit

Ferizaj

1.

TS 35/10kV Ferizaj I do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Drejtimi i Sherretëve (Kodi: 40040003) prej orës 10:00 deri në ora 11:00

Vendet: TS (MBTS),TS ” 14 “,TS ” 14″ (Kulla),TS Ura e Dudit dhe rr. Epopeja e Jezercit.

Arsyeja e ndërprerjes: Testimi i transformatorëve të fuqisë.

2.

TS 35/10kV Ferizaj I do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Drejtimi i Bankes (Kodi: 40040001) prej orës 11:00 deri në ora 12:00

Vendet: rr.Dëshmorët e Kombit, rr.Spitalit; rr.12 Qershori (një pjesë).

Arsyeja e ndërprerjes: Testimi i transformatorëve të fuqisë.

3.

TS 35/10kV Ferizaj II do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Drejtimi i Sillosit (Kodi: 40041001) prej orës 13:00 deri në ora 15:00

Vendet: Ferizaji një pjesë,Talinovci I Muhaxherëve, Sazlia, Papaz, Pojata, Rahovica, Softaj, Fusha e Madhe.

Arsyeja e ndërprerjes: Testimi i transformatorëve të fuqisë.

4.

TS 35/10kV Ferizaj II do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Drejtimi i Betonit (Kodi: 40041002) prej orës 13:00 deri në ora 15:00

Vendet: rr.”Prizrenit”, Saraishta, Lloshkobare, Llojza, Kosina, Slivova, Dremjaku dhe bizniset private.

Arsyeja e ndërprerjes: Testimi I transformatorëve të fuqisë.

5.

TS 35/10kV Ferizaj II do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Kosovapetrolli (Kodi: 40041003) prej orës 13:00 deri në ora 15:00

Vendet: Ferizaj-Rr.”G.Tërbeshi”, Talinovci i Jerlive, Muhovci, Prelezi i Jerlive dhe i Muhaxherëve dhe Bizniset private.

Arsyeja e ndërprerjes: Testimi i transformatorëve të fuqisë.

Prizren

1.

TS 110/35/10kV Theranda do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Rruga e Reçanit (Kodi: 32000005) prej orës 09:00 deri në ora 12:00

Vendet: Pjesët periferike të Therandës (rr.Reqani); Banesat e Benafit, Banesat e Inxhinieringut, Banesat te Viva, lagjja Hoxha I dhe II.

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrimi i shtyllave të tensionit të mesëm në rrugën e Reçanit.

2.

TS 110/35/10kV Prizreni I do të ndërprehet:

Dalja 10kV Ortakoll 2 (Kodi: 30030003) prej orës 09:00 deri në ora 11:00

Vendet: Lagjja Ortakolli, Lagjja Baruthana, Zona e Pashtrikut, Sarajevas, Ortokolli, Likes, Ferizajit, Carralevës, Rr. Besnik Kastrati, Rr. Ohri, Rr. Bije Vokshi, Rr. Vetim Shala, Rr. Ali Hadri, Rr. Isa Boletini, Rr. Mihail Grameno, Rr. Jakup Ferri, Rr. GjonSerreqi, Rr. Bedrush Qollaku.

Arsyeja: Demontimi i shtyllës së tensionizt të mesëm, bartje e rrjetit të tensionit të ulët në shtyllën e re dhe eleminimi i rrezikut nga shembja e shtyllës.

1.

TS 110/35/10kV Prizreni I do të ndërprehet:

TS 35/10kV Zhuri (Kodi: 300350) prej orës 11:00 deri në ora 15:00

Vendet: Ujësjellësi, Lagjja Omaj dhe Ademaj në Zhur, Kampi Bektel-Enka, Dogana Vermicë,

Zhuri, Shkoza, Dobrushtë, Milaj, Gorozhubi, Planeja, Vërmica, Gorozhubi, Mile,Plane dhe një pjesë e Zhurit, Zhur, Vlashnjë, Poslishtë, Nashec, Muradem, Lubiqevë, Leskovec, Kobajë, Jeshkovë, Hoqë e Qytetit, Grazhdanik, Billushë, Afariste: Restorant “Keshtjella”,”Pompa Benxines Zhuri”, Betonjera “Vëllezërit e Bashkuar”, Billushë “Pompa e Ujit”, Vlashna “Fanaj Petroll”, Poslishta, Grazhdaniku, Kobi I, Kobi II, Gurthyesi Renelual Tahiri, Poslishti I, Poslishti II, Vlashna I, Vlashna II dhe Muradema.

Arsyeja e ndërprerjes: Punime në NS-in 35/10kV Zhuri nga, pergaditje për energjizimin e kthinave 35kV.

TS 35/10kV Shari(Dragashi) (Kodi: 300360) prej orës 11:00 deri në ora 15:00

Vendet: Lubovishtë, Kukjan, Vranishte,Restelica, Mlikë, Glloboqicë, Krushevë, Zlipotok, Orqushë, rr. e Dëshmorëve, rr. e Restelicës, rr. e Brodit, rr. e Radeshës, afariste: KFOR-i, Motel Meka, “Shtëpia e Kulturës”, Radio Sharri, Policia, Kuvendi Komunal, Gjimnazi, Shkolla fillore,Ambullanta mjeksisë familjare, Gjykata, Zjarrfiksat, Afariste: HIT Flores, Zgatari Komerc; fshatrat: Blaq, Brodosanë, Buzez, Kuk, Kuklibeg, Zaplluxhë, Afariste: N.P.T “Mulliri” Buzez, N.T.P. Qumshtorja Sharri Kuk, Restoran Opoja, Bellobrad, Brrut, Kapre, Kosavë, Pllajnik, Shajne, Xërxë e Sharrit, Zgatar, Zym I Sharrit, Afariste:ILVA” Buqe, Restoran Dasma Zym, TS-IPKO dhe Vala, Rapqa e Ulët, Rapqa e Epërme, Fabrika Meka, Brezne, Kërsteci I Ulët, Kësteci Naltë, Rrenci, Ferma TS- Berham Jonuzi, TS- Qendra Petroll,Buqe, Pllavë, TS-Ujësjellsi Brezne, Rematex.

Arsyeja e ndërprerjes: Punime në NS-in 35/10kV Zhuri nga Ekipa e Prishjeve dhe në NS-in 35/10kV, përgaditje për energjizimin e kthinave 35kV.

TS 35/10kV Dikanca (Kodi: 300370) prej orës 11:00 deri në ora 15:00

Vendet: Frigofood si dhe HC “Dikanca”(G 1+G 2) dhe HC”Dikanca” G 3, fshati Brod dhe afariste: N.P.T “Kuk Comerc”(Motel Argjena), TS- IPKO Brod, TS- Penda HC Dikance, Fshatrat: Baqkë, Dikancë, Leshtan, Radesh dhe Hidrocentrali Orqushë dhe Eurokosi.

Arsyeja e ndërprerjes: Punime në NS-in 35/10kV Zhuri në NS-in 35/10kV Dragashi, përgatitje për energjizimin e kthinave 35kV.

16.08.2019

Punime të domosdoshme për sigurinë e sistemit

Gjakovë

1.

Nga TS 35/10kV Gjakova I do të ndërprehet:

Dalja 10kV Cërmjani (Kodi: 81000012) prej orës 09:00 deri në ora 14:00

Vendet: fshatrat: Bardhaniq, Bare e Madhe, Bec, Bërdosana, Cermjan, Doblibarë, Gërgoc, Jabllanicë, Kodrali, Krlan, Meqe, Netiç, Rashkoc, Vraniq, Zhabel, Zhdrellë.

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrimi i izolatorëve, ndarësit të tensionit të mesëm dhe shtrengimi i përçuesve.

16.08.2019

Punime në projekte investive

Prishtinë

1.

Nga Dalja 10kV Ballovci (kodi 14000008) do të ndërprehet:

NS 10/0.4kV Lladofci (Kodi: 14000008047) prej orës 09:00 deri në ora 11:00 dhe prej orës 13:00 deri në ora 16:00.

Vendet: fshati Lladofc.

Arsyeja e ndërprerjes: Punimet për shtrirjen e përçuesit 10(20) kV. Projekti Lladofc LOT 5.

Punime nga palët e treta

Mitrovicë

1.

TS 110/10(20)kV Skenderaj do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Tërrnavci (Kodi: 74000012) prej orës 11:00 deri në ora 12:00

Vendet: Klinë e Mesme, Klinë e Eperme, Klinë e Ulët, Tërnavë dhe Kuçicë.

Arsyeja e ndërprerjes: Energjizim të TS 250kVA Adi Fix me pronar Abedin Bajraktarin.

Prizren

1.

TS 110/10Prizreni 3 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Kamenica (Kodi: 31000029) prej orës 17:00 deri në ora 19:00

Vendet: Lagje Gurishti, Petrovë dhe Lagja Arbana.

Arsyeja e ndërprerjes: lëshimi në punë i transformatorit të ri 10(20)/0.4kV.

Punime nga mbrojtja rele

Ferizaj

1.

TS 35/10kV Shtime do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Rashnica (Kodi: 41046001) prej orës 10:30 deri në ora 12:30

Vendet: Davidovci, Rashinca Muzeqina, Vojnovci dhe Gjergjaj.

Arsyeja e ndërprerjes: testimi i transformatorëve të fuqisë.

TS 35/10kV Shtime do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Caraleva (Kodi: 41046004) prej orës 10:30 deri në ora 12:30

Vendet: Pjesë e Shtimes, Qesta Reçakut, Reçaku, Belinci, Caraleva Topilla, Llanishta, Devetaku, Grejqevci, Zborci, Pjetkreshtica, Duga dhe Karaçica.

Arsyeja e ndërprerjes: testimi i transformatorëve të fuqisë.

Prizren

1.

TS 35/10kV Pirana do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Hasi 2 (Kodi: 30034003) prej orës 15:00 deri në ora 16:00

Vendet: Lubizhda, Bregdrini, Lukia, Romaj, Kuzhnini, Dedaj, Kabashi dhe Rizam Holding.

Arsyeja e ndërprerjes: testimi i Transformatorëve të fuqisë.

TS 35/10kV Pirana do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Komuna Mamusha (Kodi: 30034005) prej orës 15:00 deri në ora 16:00

Vendet: Mamusha, Rizam Mulliri, Riza Holding, Serbica e ulet I, Serbica e ulet II, Lagjeja Medvec, Pompat e Ujit.

Arsyeja e ndërprerjes: testimi i transformatorëve të fuqisë.

SHPËRNDAJE