Mikullovci sërish ndez sallën me të qeshura, ja çka i thotë Armend Zemajt

Deputeti i LAA’së Armend Zemaj ka thënë se koalicionit PAN duhet t’i bëhen disa pyetje, në mënyrë që të dihet se cili saktësisht është qëndrimi i tyre.

Ai ka thënë se PAN duhet të pyetet se a po don t’ua imponojnë deputetëve kandidatin për kryetar, t’u imponohen kandidati për kryeministër dhe të tregojnë se a janë ata pakica.

Ka ndërhyrë Adem Mikullovci, i cili ka thënë se këto pyetje do t’ua bënte pa problem, por nuk beson se do të merrte përgjigje.

“Unë jau baj këto pyetje, po as mos të shkon mendja që ata japin përgjigje në këto tri pyetje”, ka thënë Mikullovci.