Milaim Zeka këtë deputet të LDK-së e ftova të jetë në partinë time. Ja çfarë më tha

Kryetari i Partisë EuroAtlantike të Kosovës Milaim Zeka ishte protagonisti i radhës në “Kojshia Show”.

Ai tregoi se cilin nga deputet e LDK-së e ftoi të jetë në parti, dhe shikoni çfarë i tha ai!

SHPËRNDAJE