Mimoza Mustafa sot ka festë – kështu e uron bashkëshorti

Këngëtarja Mimoza Mustafa përveç muzikës që kultivon, ndër vite është shquar edhe për elegancën e saj, të cilës në çdo paraqitje i kushton rëndësi.

Këngëtarja Mimoza Mustafa përveç muzikës që kultivon, ndër vite është shquar edhe për elegancën e saj, të cilës në çdo paraqitje i kushton rëndësi.

Në këtë ditë të veçantë për të, s’kishte si të mungonte dhe urimi i bashkëshortit të saj, producentit Shkumbin Kryeziu, i cili përmes një fotografie e ka uruar bashkëshorten e tij me këto fjalë:

Gëzuar e dashur ditëlindjen, bashkëudhëtarja e jetës i paq ditët e vitet e bardha së bashku me dy dritat e jetës sonë Rozafën e Bojkenin, ka shkruar Shkumbini.

SHPËRNDAJE