Miratohet Rezoluta për gjenocidin e kryer serb në Kosovë

Kuvendi i Kosovës ka miratuar Rezolutën për gjenocidin serb të kryer në Kosovë.

Me 79 vota për dhe asnjë kundër deputetët kanë votuar rezolutën që dënon krimet nga forcat serbe gjatë luftës në Kosovë.

Ndërkohë Kuvendi ka shkuar në pauzë për t’u kthyer në orën 21:00. /ORAinfo/

SHPËRNDAJE