Mitrovica dhe Vushtrria pa pije alkoolike gjatë Ramazanit

Përveç Vushtrrisë, është edhe fqinji verior qyteti i Mitrovicës ai në të cilin gjatë muajit të Ramazanit nuk shërbehen pijet alkoolike.

Në këtë qytet gjatë muajit të Ramazanit nuk shërbehen pije alkoolike në disa prej kafiterive të këtij qyteti.

Përkrahje për kafiteritë dhe lokalet e qytetit kanë dhënë edhe qytetarët e Mitrovicës, të cilët kanë thënë se gjatë Ramazanit nuk duhet të shërbehen pije alkoolike.

SHPËRNDAJE