Mjeku e bën për ‘pesë pare’ Uran Ismailin: Nuk ndreqet mjekësia me foto te Facebook-ut vetëm pasurohet Mark Zuckerbergu.

Mjeku Hasan Simnica ka drejtuar kritika të forta drejt ministrit të shëndetësisë, Uran Ismajli.

Duke përmendur rastin e një ordinance serbe pa licencë në Çagllavicë, Simnica ka thënë se shëndetësia nuk rregullohet me fotografi nga Facebook.

Ai ka thënë se kjo ordinancë është pjesë e programit të Serbisë për të instaluar një sistem shëndetësor parallel në Kosovë.

“Ne Cagllaavice hapen ordinanca Serbe ne zemer te Kosoves Pa kurfare licence Kosovare ne te cilen vijne Dr nga Serbia pa Dokumentacion perkatese e ky Minister vrapon me dale me Ece neper 100 Metra asfalt qe i ka shtrue”, ka shkruar ai. /Gazeta inFokus

Ky është shkrimi i plotë i tij:

Serbia po instalon deri ne perfekcion sistemin shendetsor parallel.

Ministri po vrapon pase Fotove dhe Postimeve ne Facebook .

Ne Cagllaavice hapen ordinanca Serbe ne zemer te Kosoves Pa kurfare licence Kosovare ne te cilen vijne Dr nga Serbia pa Dokumentacion perkatese e ky Minister vrapon me dale me Ece neper 100 Metra asfalt qe i ka shtrue.

Nese vazhdon ne kete forme nuk ka me te nevojitet asepak Asfalti.

Deri ti edhe grupacioni juaj i refuzoni njerzit me Perspektive te larte ne mjekesi qe jane ne Kosove,vetem Se ata nuk ju nenshtrohen sistemit te instaluar te shantazhit kurr nuk do te keshe mundesi per ta ndryshuar per mire vendin.

Qysh ka mundesi te punoje nje Dr.nga Serbia ne zemer te Kosoves pa licence Kosovare.

Qysh punojne Sherbime te ndryshme pa qene te lajmruara ne Organet perkatese.

Nuk ndreqet mjekesia me foto te Facebook-ut vetem pasurohet Mark Zuckerbergu.

SHPËRNDAJE