Mjeku kosovar shfrytëzon situatën pandemike, hap klinikën private, policia ndërmerr këtë veprim

Policia ka hasur në një mjek në Klinë, derisa i njëjti ishte duke punuar në klinikën e tij private,

Mjeku kosovar kështu ka rënë në kundërshtim me vendimet e marra nga Qeveria.

I njëjti është vetë-izoluar me punëtorët dhe familjen pasi që dyshohet se ka pasur kontakt me disa pacientë që dyshohet të jenë të infektuar me Covid-19, thuhet ne njoftimin e Policisë.