Momenti i çuditshëm kur një hajn i drejton revolën një personi i cili del që është shoku i tij

Ky është momenti i çuditshëm kur një hajn që po tentonte të bënte një grabitje, drejton armën tek një kalimtar. Por pastaj ai e kupton se personi në fjalë është një mik i tij.

Viktima ishte duke ecur qetësisht në rrugët e qytetit të tij në Argjentinë në momentin kur një person ndalon nga motoçikleta dhe i drejton revolen pa ndonjë arsye. Për fat ai person del të jetë një shok i tij.

Këto janë pamjet:

SHPËRNDAJE