Momenti kur një djalë përleshet me vajza gjatë një festivali

Disa persona janë parë teksa përlesheshin me njëri-tjetrin, e që në fakt në këtë rast, nuk ka pasur rëndësi gjinia e personit. Këtu shihen se si djemtë godasin vajzat dhe anasjelltas.

Ngjarja ka ndodhur në Londër, gjatë një festivali në parkun Finsbury, transmeton Gazeta Express.

Por ndërkohë që përleshja në fillim ishte mes djemsh, disa vajza hynë në mes dhe kështu fillon përleshja bëhet më e madhe.

Ndërkohë që njëra vajzë tenton t’i ndajë, ajo grushtohet nga njëri nga djemtë, e që në këtë rast e detyron atë që të bëhet pjesë e përleshjes.