Momenti tragjik, kur vajza vdes derisa ishte duke ricituar ilahi

Njëvajzë ka ndërruar jetë, përderisa ishte duke kënduar ilahi para publikut.

Momenti tragjik erdhi papritmas kur vajza pë një moment u rrëzua.

Në këtë video, kjo vajzë po reciton ilahi Islame ndërsa njerëzit e tjerë dëgjojnë zërin e saj të bukur dhe pastaj diçka tronditëse ndodhi.