Motra e Dua Lipës modele për markën e famshme

Përveç Dua Lipas tani edhe motra e saj po tenton që të arrijë suksese, mirëpo në një sferë tjetër.

Ajo është bërë modele për markën e famshme të rrobave ‘Valentino’ e me të motrën është krenare edhe Dua.

Dua Lipa ka postuar disa foto të motrës duke e quajtur atë mbretëresh dhe duke treguar se është krenare për të.

SHPËRNDAJE