Motra e Leonora Jakupit shfaqet e lumtur në krahët e burrit

Leonora Jakupi është ndër ato femra me të bukura të estradës.

Që nga paraqitja e saj e parë është pëlqyer shumë nga publiku, duke u konsideruar si një femër e bukur dhe me stil.

Sa i përket pamjes së jashtme, hiq mangut nuk ia lë as motra e saj Blerta, të cilat duket si binjake.

Të ëmbla, të bukura e me sharm, janë këto motrat Jakupi.

Së fundi, Blerta sjell një imazh të bukur bashkë me bashkëshortin ku duken një çift i mrekullueshëm.

Rikujtojmë, se Blerta dhe Kushtrimi ka një vit që kanë kurorëzuar lidhjen e tyre me martesë.

SHPËRNDAJE