Mund t’i njihni edhe ju! Ja kush janë 79 policët që u morën me drogë

Janë zbardhur një pjesë e emrave të policëve që rezultojnë se janë marrë me drogë në raportet e SHISH-it. Deri tani raporti ishte publikuar në media pa emrat e policëve, por vetëm me funksionet dhe dyshimet për implikimin e tyre.

Gazeta Shekulli publikoi një pjesë të raporteve ku përmenden 79 emra policësh, ndërsa pjesën tjetër të raportit do ta publikojë në numrin e të enjtes. Raportet e SHISH janë dëshmi e implikimit të policisë në të gjitha hallkat e saj, që nga drejtorët e qarqeve deri shefat e komisariateve, shefat e krimeve, shefat e rendit, të qarkullimit e deri tek policët e thjeshtë.

Po ashtu, raporti dëshmon se Edi Rama dhe Saimir Tahiri u informuan në vazhdimësi nga Visho Ajazi Lika por lanë në detyrë, madje promovuan policët që përmendën në raport.

Gjithsej SHISH dërgoi 59 raporte, në shumë prej të cilëve jepet informacion i përsëritur për policët e implikuar në biznesin e drogës. Lapsi.al ka nxjerrë nga raportet e publikuar sot, emrat e 79 policëve, si më poshtë:

1) Romeo Gjollesh

2) Nail Trota

3) Agim Jongari

4) Moisi Sula

5) Afrim Tafa

6) Arianit Arapi

7) Haki Hasanbega

8) Shkelqim Hyseni

9) Jaeld Çela

10) Renato Memetaj

11) Vasil Çela

12) Naim Osmani

13) Masar Gjoka

14) Sokol Doçaj

15) Gjin Doçaj

16) Arben Islami

17) Bib Lukaj

18) Fran Leka

19) Ndrec Ndreca

20) Ilia Muça

21) Renato Mehmetaj

22) Ylli Vata

23) Jaeld Çelaj

24) Klement Haxhiu

25) Dhurim Rapo Çenko

26) Valbona Neim Aliaj

27) Edmond Aliaj

28) Nesim Hasanaj

29) Maksim Meço

30) Dashnor Korançe

31) Aleksandër Biba

32) Gjergji Kohila

33) Renato Avdulaj

34) Naim Stafuka

35) Hysen Pula

36) Bardhosh Çelo Leskaj

37) Arben Jaçe

38) Vangjel Çavara

39) Bashkim Ymeraj

40) Gëzim Murrani

41) Jonuz Gjika

42) Sabri Dani

43) Lorenc Meta

44) Ylli Kondi

45) Flakim Tara

46) Erjon Ismaili

47) Sali Skura

48) Hysen Bullizi

49) Dedë Kodra

50) Kolë Kola

51) Robert Aga

52) Denis Iskurti

53) Qemal Vramezi

54) Leaton Hoxha

55) Ibrahim Luka

56) Zeni Kaba

57) Vangjel Xhavara

58) Gazmend Preçi

59) Petrit Gazulli

60) Zef Prebibaj

61) Zef Dermani

62) Lekë Dodaj

63) Nik Nikolla

64) Albert Petrit Ibrahimi

65) Alban Hoxha

66) Xhevahir Kadri Velaj

67) Shefqet Bajram Mehmetaj

68) Dilaver Duriçi

69) Albert Dule

70) Agron Çullhaj

71) Ferdinand Dusho

72) Enkelejd Greku

73) Veli Alliu

74) Shkëlqim Baçaj

75) Altin Hamitaj

76) Gazmir Karaj

77) Ndriçim Halil Xhepi

78) Besim Palamani

79) Arben Curri

© SYRI.net

SHPËRNDAJE