Mustafa s’jep shenja për tërheqje nga drejtimi i partisë, sot mbledh Kryesinë dhe kryetarët e degëve

Kryeministri në largim, Isa Mustafa, ka vendosur ta mbledhë kryesin e LDK-së veç një ditë pas rënies së Qeverisë, të cilën e drejtonte.

Premton se do t’i mbledhë rreth vetes të gjithë ata që ia duan të mirën Kosovës.

Me pak fjalë, ai nuk e ka ndërmend të tërhiqet nga LDK-ja.

Ky është statusi i Mustafës:

Sot do të mbledh Kryesinë dhe kryetarët e degëve të LDK-së. LDK e fuqishme dhe unike do të ofrojë perspektivën më të mirë për Kosovën. Do të mbledhim rreth vetes të gjithë ata që ia duan të mirën këtij vendi. Vullneti i LDK-së i gërshetuar me interesat e vendit, kapërcen çdo interes tjetër!

SHPËRNDAJE