Mustafa uron me telefon qytetarët për 10-vjetorin e pavarësisë së Kosovës

Ish-kryeministri i Kosovës, Isa Mustafa njëherësh kryetar i Lidhjes Demokratike sot përmes një lidhje telefonike do t’i urojë qytetarët me rastin e dhjetë vjetorit të Pavarsisë.

Mesazhin e Mustafes mund ta ndiqni në televisionin publik nga ora 19:30.

Ndryshe, Isa Mustafa po vazhdon të qëndrojë ende në një qendër rehabilituese në Gjermani (Kliko mbi reklamë dhe shiko pamjen e plotë ⤵⤵⤵).

për shkak të shëndetit jo të mirë.

SHPËRNDAJE