Nasim Haradinaj: Ahmet Krasniqi u vra pas bashkëpunimit me Xhavit Halitin e Adem Grabovcin

Në emisionin “Pressing”, në televizionin T7, po diskutohet për Gjykatën Speciale dhe për vrasjet e pasluftës në Kosovë.

Nënkryetari i Organizatës së Veteranëve të Luftës së Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, Nasim Haradinaj, ka folur për vrasjen e shefit të Forcave të Armatosura të Republikës së Kosovës, kolonelit Ahmet Krasniqi.

Haradinaj ka thënë se Krasniqi u vra pas bashkëpunimit të tij me Xhavit Halitin dhe Adem Grabovcin.