Ndërron jetë ish-zyrtari i Komunës së Vushtrrisë

Një lajm i pikëllueshëm për të afërmit e Fadil Muzaqit, ish-zyrtar komunal i Vushtrrisë ka ardhur sot.

Për të ndjerin është njoftuar se ka ndërruar jetë sot, ndërkohë që bashkëpunëtorë të afërt në komunën e Vushtrrisë ka shprehur ngushëllimet e tij për të ndjerin.

Ndër ta Ilmi Azemi, dhe Shpëtim Zhegrova, asamblist të PDK-së në Kuvendin Komunal të Vushtrrisë kanë shprehur ngushëllimet e tyre në komunën e Vushtrrisë.

SHPËRNDAJE