Ndodh në Shqipëri, shoferi bart pulat me Mercedes-Benz

Hape pamjen e mëposhtme dhe shikoje të plotë

Ndodh në Shqipëri, shoferi bart pulat me Mercedes-Benz

Në Shqipëri shpeshherë rastisë t’i shohim automjetet duke i përdorur për qellime të pazakonta.

Hape pamjen e mëposhtme dhe shikoje të plotë

E radhës është kjo video qesharake, në të cilën shihet një Mercedes-Benz me tabela të Laçit, të cilin shoferi e shfrytëzon për bartjen e pulave dhe

Hape pamjen e mëposhtme dhe shikoje të plotë
SHPËRNDAJE