Në këtë shtet po shkrihet asfalti

Atje po shkrihet gjithçka…

Në Sydney zhiva e merkurit ka prekur një rekord, duke arritur në 47,3 gradë, ndërsa vendet e tjera të Ballkanit janë duke ngrirë nga akulli dhe bora, edhe pse këto ditët e fundit, temperaturat kanë prekur minusin vetëm gjatë mbrëmjeve, shkruan gazetametro.net.

SHPËRNDAJE